PDF Печать E-mail

АНОТАЦІЯ

argaiv1521

до статті Майстра ХОРА "Майстер ХОРА про еволюцію"


       У людини видовий відбір іде хаотично, не в канонах природньої еволюції, і без розуміння, що опірність, центр  ваги й увага є ключовим елементом розвитку, який зв'язує всі істоти на Землі в єдину інформаційну систему Життя. Треба в собі здолати психологічний бар'єр для того, щоб зрозуміти, що центр опірністі, центр ваги в нас — це втілений у людині і поки неусвідомлений, не активізований увагою закон гравітації.

     Закону гравітації підлеглі всі об'єкти цього світу без винятку і через гравітацію об'єднані в єдину всесвітню інформаційну систему Життя. Такий підхід до людської психіки поки не прийнятий у європейській науці. Такий підхід не входить в протиріччя з законами Ньютона, а навпаки, робить закон Ньютона живим і повертає людину в лоно Життя, на шлях єдиного еволюційного Розвитку. І як наслідок, дає можливість теорію Ейнштейна (простір-час) побачити з зовсім іншого боку, підтверджуючи витоки людської цивілізації й підвалини релігії.

      Еволюційно-медитативний шлях починається від розуміння, що є жива гравітація, у людини є здатність розбудити, усвідомити її і зробити її своєю психічною можливістю для подальшого свідомого еволюціонування. Підсумком: окрім гравітації існує ще жива гравітація, і оволодіння нею дасть можливість психіку людини перевести в інші часові й інформаційні потоки, неспівідносні з сьогоднішніми.


Вашій увазі пропонується стаття "Майстер ХОРА про еволюцію"       частина ПЕРША      частина ДРУГА

 

Відвідайте ГОЛОВНИЙ РЕСУРС ХОРА® Рівні занурення Майстер ХОРА Дихання.Гравітація Майстер ХОРА про еволюцію

ОЗДОРОВЧА програма ЖІНОЧА програма ЕКСТРЕМАЛЬНА програма ХОРА-ТРЕК ОСОБИСТА програма від Майстра ХОРА

ПОЧАТОК ЗАНЯТЬ Вступ Зустрічі з Майстром ХОРА Про книги Важливе Необхідне Коментарі

 
 
© Атаян О.В. 1999-2010. Всі права захищені. При цитуванні посилання на автора обов'язкове .