PDF Печать E-mail
Натисніть START

 


argaiv1801

На DVD демонструється фрагмент запису динамічної гімнастики Майстра (початок 90-х років). Неважливо, який саме фрагмент цієї гімнастики дивитися, вистачає 20-30 секунд. Після чого пропонується зробити тести.

Тести ХОРА
(тести межових протилежностей):

Тест А

Спробуйте напружити м'язи обличчя. Якщо ви відчули, що зробити це важко — м'язи обличчя начебто сплять — то ви повинні розуміти: у вас глибока психофізична релаксація. (Див. «Місце, роль і призначення йоги»: патент, міміка обличчя).

Тест Б

Спробуйте стиснути руку в кулак. Якщо ви відчули, що зробити це важко — м'язи начебто сплять — то ви повинні розуміти: у вас глибока психофізична релаксація. (Див. брошури: інстинкт-знаки-семинебесся).


Зверніть увагу: тести напруги не зруйнували глибокий спокій.

 

На жаль, тест не є методом реалізації, але він дає вам можливість самому зробити порівняльний аналіз, зіставити

загальноприйняте розслаблення, де собі навіюють різні образи і почуття,

і еволюційно-медитативну релаксацію ХОРА, де ані собі, ані іншим нічого не навіюють — не зомбують, не програмують, не «руйнують мозок», не «наводять псування» і не роздрібнюють свідомість.

      В принципі, вам потрібно зіставити метод навчання, вигаданий людиною, і метод навчання, яким користується вся природа, і якому мільярди років.

   Медичне де-факто: навіювання собі того, чого немає — офіційна, загальноприйнята шизофренія, несвідомо педальований 2025 рік.

      В принципі, її коріння — первісні релігії марновірств; відмінність: навколо багаття не стрибають, не біснуються. А на тих, хто біснується, сьогодні є не зовсім науковий термін: сектанти. Глобальний світ на очах роздрібнився на два — на тихих пасіонарієв і на біснуватих пасіонарієв.

     Метод ХОРА — це природний варіант передачі й приймання навичок. Прадавніє і перевіреніє цього методу немає на землі. Ніхто в природі навколо багаття не стрибає і собі «творчо» не навіює того, чого немає. Орел не навіює собі, що він курка, а курка не навіює собі, що вона орел, — у них здорова психіка. Людина припускає, що в них немає уяви. Це не так, уява в них є, просто вона не настільки розвинуна, а точніше — не перерозвинуна — як у людини. Уявляючи, акуратніше треба бути.

      Прадавнішого, надійнішого природнього методу передачі навичок немає на землі — там виняткова неймовірна сила досвіду, сила реальності. Ніякої уяви, як наслідок — немає марновірства, немає опірності на дива. Тобто метод передачі навичок гарантований самою що ні на є вищою Інстанцією, вищою Реальністю в кожній навичці досвід сотень мільйонів років. У природі один шлях реальності для всіх, а птах ти, риба або людина — не має ніякого значення. Тому цей метод передачі навички самий успішний для ЗДОРОВ'Я, особливо для психічного.

 

Відвідайте ГОЛОВНИЙ РЕСУРС ХОРА® Рівні занурення Майстер ХОРА Дихання.Гравітація Майстер ХОРА про еволюцію

ОЗДОРОВЧА програма ЖІНОЧА програма ЕКСТРЕМАЛЬНА програма ХОРА-ТРЕК ОСОБИСТА програма від Майстра ХОРА

ПОЧАТОК ЗАНЯТЬ Вступ Зустрічі з Майстром ХОРА Про книги Важливе Необхідне Коментарі

 
 
© Атаян О.В. 1999-2010. Всі права захищені. При цитуванні посилання на автора обов'язкове .