PDF Печать E-mail

 

argaiv1969

Лінія чистих рук, у них три центри, 6, 5, 11 і 33

( зі статті Майстра ХОРА «Глибокий слід змії», 2002)

Питання:

Що означає у Вашому містичному досвіді: “Коли одна рука говорить 6, інша пише 5, і тричі руки обертаються”? (за статтею "Потік. Еволюційно-медитативна свідомість")

Відповідь:

...Руки природньо складаються одна на іншу долонями вгору на рівні черева. Якщо підіймати їх нагору вздовж тіла, руки природним чином обертаються в трьох центрах: черево, серце, над головою (див. відео “ХОРА. Глибокий слід змії" ) Слід руху рук нагадує зворотню латинську “S”. Оберти рук відбуваються на закінченні та в середині руху рук і відповідають ідеальним центрам концентрованої сили. Кожний з них має свої функції і значення. Як приклад, верхній центр – це ідеальне місце, в якому погляд, довжина руки й об'єкт природньо з'єднуються в одній крапці – фактор становлення людини як свідомої істоти.

Рука невіддільна від розуму, і рух рук є природнім Ключем надстиснутої пам'яті еволюції Буття в динаміці. Ця природня еволюційна програма на вигляд дуже мала і на перший погляд проста, але в ній зберігається весь енергоінформаційний Потік еволюції Буття. І в цьому Потоці – трансформація енергій, пам'ять розвитку людини від джерела.

Глибокий слід змії (лінія чистих рук) – це еволюційна пам'ять, у ній – програма Буття. Рука невіддільна від розуму – це підтверджує сучасна наука. Лінія чистих рукневидимий слід змії (шлях кундаліні) – її існування крізь мій експеримент доводиться всім населенням нашої планети. І єдиний природній варіант подальшого розвитку для людини – свідома еволюція виду. Поза усвідомленістю вона можлива тільки для тварин.

Як виглядає спляча змія кундаліні – див. лекцію Майстра ХОРА в Москві,1999г: три з половиною оберти

Доповнення до лекції:

Експеримент лінії чистих рук. Це відбувається   на рівні інстинкту, незалежно від самої людини. Це може перевірити кожний .

Взаємозв'язок: рука, інстинкт, мозок і тільки лише четверте в цьому ланцюжку — те, на що вказують йогіни (шлях підйому кундаліні в хребті, на тонкому плані і т.д.). Рука, як і свідомість, з усіма планами зв'язана. І таким чином, цей самий слід кундаліні — до цього невидимий, недовідний, просто приймаємий на віру від прадавніх авторитетів, — цей слід кундаліні стає відчутною реальністю для будь-якої людини. Це є, тому що це так. Як бажаєш вірити очам, але Земля однаково кругла. Ось тут, у кундаліні, ситуація така ж. От що я доводжу. За масштабом це не менше. А цивілізаційно — це набагато більше. Ось ціна цих доказів, от, що вам треба побачити і зрозуміти чим я В РЕАЛЬНОСТІ займаюся.

Крізь ці знаки я доводжу всесвіт у людині, я фактично доводжу бога в людині. Я вказую шлях розвитку, який у ньому завжди був, втрачений, але не зниклий. Природі таке знання не потрібно: вона перебуває у вірі, у цілому, розвивається в цілому і наслідує цьому шляху. А людині потрібно дух віри осягати — інакше вона, виходить, відсторонена від шляху власною сліпотою — ні в знанні, ні у вірі, ні на шляху.

Будь-який з цих чотирьох пунктів прибери (рука, інстинкт, мозок і те, на що вказують йогіни) — миттєво розпадається те, що містицизм поєднує з наукою. (Рахунок нерівний: 75% наука, 25% — містицизм. І так практично у всьому).

Ніхто не бачить, що Земля кругла — всі бачать, що Земля плоска і накрита ковпаком. Але в підсумку ми повірили, що вона кругла. Таким чином, ми вже не віримо очам, ми вже віримо науковим фактам.

Ви повірили, що Земля кругла? — припинил вірити своїм очам. Те ж саме в цьому ланцюжку (рука, інстинкт, мозок і те, на що вказують йогіни): ви не бачите те, що є, але переконатися можна. У підсумку, від наявності не зможете відсторонитися — повірите. Як почали вірити розуму і перестали вірити очам.

Люди тисячі і тисячі років вірили своїм очам — і тільки через багаття повірили розуму. Знання — це як народження дитини, болісно, руйнує звичний уклад, змушує міркувати інакше.

Причина сьогоднішнього еволюційного застою: сучасна цивілізація зазначене мале зрозуміти може, але вона ніколи не знала, що існує такий доказ, відповідно, у неї і думки не виникало, що еволюцію виду можливо і потрібно продовжити, вправляючись (усвідомлений тренінг). Є сенс прислухатися до того, хто це показав і довів…

У невіданні природнє не еволюціонує (не знає як це робити свідомо), перебуває під інформаційною горою пошуків шляхів розвитку цивілізації. І людина вимушено шукає свій подальший розвиток в інформаційнім різноманітті. Мені це різноманіття доводиться зводити до межової оптимізації, узагальнювати. Наведений приклад-доказ (див. вище, експеримент) є такою оптимізацією-узагальненням. Підсумкове узагальнення для еволюції людського виду: ритуал – межова оптимізація. Вона буде розбудовувати людину як вид і духовно, і еволюційно одночасно. Це інша психічна організація людини. Ритуал-еволюційність може виконуватися тільки свідомо – іншого варіанта для людини просто бути не може. У цьому відмінність людини від тварин у своєму подальшому природньому розвитку.

Не маючи ключів, ніхто не буде витрачати тисячоріччя на пошуки без гарантії того, що природня еволюція виду можлива. Єдина гарантія, що це можливо – знати це споконвічно. Інакше ця тема з області міркувань буде плавно перепливати в область нескінченних міркувань – неспроможність.

...

У свідомому еволюційному ритуалі досягнення цивілізації (різноманіття) почнуть через мале розвиватися – інший якісний рівень. Але спочатку людина повинна навчитися розрізняти природнє мале (узагальнення) і тупікову нескінченність (інформаційне свавілля), яке сьогодні приорітетне для нас.

Три точки опірності в лінії чистих рук – це пам'ять, школа еволюції (видова успішність), в якій мільйони і мільйони років зібрані в малому. Як бачите, Трійця несе в собі доказ успішності в еволюції. Поки що людині складно зрозуміти, що за цим малим – неймовірна енергоінформація Буття. Але це поки що.

Три точки опірності в лінії чистих рук відповідають трьом центрам – черево, серце, голова – і становлять число 33 (доказ див. нижче). Містичне число Рятівника. Це число ділиться саме на себе, на три, і на одинадцять. Але людина не знає, як ці центри з'єднувати і розбудовувати – ритуал. Поки що не знає. І не знає, що за цими числами є. Так повинне було бути до часу…

Що потрібно побачити: біблійне древо життя, без якого безсмертя (еволюція як мінімум) неможливо, і вказаний руками слід змії – одне і те ж саме. В ньому все Життя відбите: слід руху рук є й у свідомості, і в тілі. З цього древа знання Адам не зкуштував, тому і наука наша має трохи несвідомий характер. Вона не знає, хто є в підгрунтті наук і не бачить завданої програми розвитку, яка знаходиться в самій людині (прямий шлях). Неможливо розбудовувати те, чого не знаєш і не знав. Звідси і проблеми…

…Число 33 кожна людина має в собі. Цього числа людина не знала ні крізь науку (див. докази нижче), ані крізь себе (пробудження-перетворення). Вона містить це в собі на несвідомому рівні. А наступний еволюційний крок на такому рівні неусвідомленості для людини просто неможливий.

Людина доказово не знала, що вона перебуває в Христі (тридцять три). Трійця була виявлена Рятівником – Ритуал у плоті. І гідні поваги ті, хто в це вірили, не знаючи доказів у собі. Три центри опірності в лінії чистих рук – голова, серце, черево – відповідають головному християнському символу віри. Трійця єдна.

Пробуджена Трійця – це Інший. Він виявлявся в йогах, містиках, святих, котрі стояли у джерела наук. Містицизм, релігія, наука споконвічно становили єдне ціле. Вони народилися від єдного Джерела – відтворення внутрішнього знання. Це сама нечисленна каста на землі – носії Знання. На жаль, більшу їх частину знищили в середні століття завдяки нерозумінню – див. історію середньовіччя. Але невігласи не знали, що число 33 (у Христі) кожна людина має в собі, включаючи і їх самих…

Коли це число ділиться на себе, отримуємо одиницю, що значить – Трійця єдна. Заберіть кожну із цих трьох точок опірності – і людина як вид зникне. Це трохи інша математика, котра є у програмі еволюції – руки тричі обертаються, і цей геометричний слід – у вашій свідомості. Ця оптимізована математика еволюційного розвитку в нас закладена в малому від Бога.

Як виходить число 11?

При вдиху лівою ніздрею права рука інстинктивно малює знак 6 пелюсток (див. відеокасету). Рух руки з однієї крапки інстинктивно малює кому. Вона інстинктивно рухається як за годинниковою, так і проти годинникової стрілки. В підсумку рука малює знак 6 пелюсток. Та ж рука малює знак 5 пелюсток, але при вдиху правою ніздрею. Ліва рука робить те ж саме. Разом, дві руки, де одна малює 6, а інша – 5. Виходить 11. Внутрішня основа – програма, з якої вийшли науки.

Сьогодні відомо, що число 11 приблизно становить сонячний цикл. Як ця приблизність відбита в людині? При зміні дихання від однієї ніздрі до іншої можливе як короткочасне дихання двома ніздрями, так і відсутність дихання. Таким чином з'являються крізь руки числа 12 і 10. Додайте до них 11 і отримаєте 33. Підсумок, у самому диханні людини є число 33.

Таким чином, я, не дуже заглиблюючись, зробив узагальнення і показав Вам взаємозв'язки ХОРА з еволюцією, містицизмом (йога), релігійністю і сучасною наукою, а також єдність еволюції містичної, еволюції релігійної, еволюції наукової. Все перелічене узагальнює мале – лінія чистих рук (слід змії), числа (знаки), а з’єднує їх інстинкт життя (межова еволюційна оптимізація). Але поки що він поза ритуалом і несвідомий. Інформація в такому випадку не є знанням, доки вона не втілена (ритуал – ХОРА).

Уважно прочитайте, що об’єднує в собі інстинкт і що з нього випливає. І не дуже переконливі для раціональної свідомості теорії кундаліні-семинебесся, котрі вийшли із цього ж джерела, здобувають доказовий характер. Таким чином, Ви можете побачити, як в людині межово стискуються Законами Буття еволюційні узагальнення – інформаційні пошуки (теорії).

Стрижень ХОРА – це виключно принципи. Кожний принцип – межова оптимізація. Принципи ХОРА неможливо спростувати – вони доказові, споконвічно спираються на єство людини і на мінімум його здорового глузду. Підсумок: ритуал ХОРА – прямий шлях природнього еволюціонування виду.

Приберіть усі перераховані вище науки – і цей мінімум (слід чистих рук, знаки) з древа знання нікуди не зникне – НЕЗГИНЕНЕ. Що потрібно зрозуміти. Хто міг це знати, коли наук ще не було? – Незгинені (Людина – Ритуал). От і вся різниця: людині (згинена), щоб пізнати сказане, потрібно шукати, доводити, роз'яснювати, а втіленому ритуалу (Незгинений) цього робити не потрібно – Він сам є Це. Шлях Порятунку.

Вказана оптимізація (принципи ХОРА) працює як фільтр і дозволяє відправити на смітник неймовірну кількість спекуляцій, фантазій, розумопобудов і макулатури. Вони побудовані на тому, що може існувати безліч точок зору на істину. Їх безліч, тому що вони самі не в істині. На сказане мною може також існувати безліч точок зору, але коли викладена інформація (принципи) втілюється в самій людині, у неї залишиться лише одна точка зору – втілена.

Є знання від Бога, і є знання від Майстра (довести). Як бачите, Знання у всіх нас доказово закладене. Це і є підтвердження всім населенням Землі містичного досвіду пробудженого Майстра – втілення знання крізь себе. Час від часу Майстри діляться знанням, коли в цьому виникає потреба. Необхідність наявна. Прийшов час прокидатися від солодкого невідання. Наступний еволюційний видовий крок людина неодмінно зробить свідомо. І є сенс прислухатися до цих слів. Настільки простому викладу Буття навчають не в академіях…

...

Наступний еволюційний крок людина зробить свідомо. Причина: деградація в будь-якому випадку накопичується, ми не перемагаємо хвороби – ми їх заглушуємо. Погодьтесь, ми не можемо подолати їх природнім шляхом, не то шлях забули, не то собі на розумі. У підсумку деградація передається, накопичуючись у поколіннях – так формується банк пам'яті еволюційної генетичної неспроможності. На вигляд здорові, а насправді – хворі. Ми припинили сяяти природнім сяйвом, ми сяємо від “косметики”… Яке буття, таке і передавання, що визначає наші переконання (див. вище, покарання).

Людина може сказане зрозуміти, щоб почати відновлювати здорову генетичну естафету. Така програма – еволюційний банк пам'яті виживання-спроможності виду – також у людині закладена. Генетична естафета починається з розуміння наявності фактів: нагромадження придушених хвороб у підсумку може перейти межу, після якої немає вороття для виду. Ми туди “натхненно”, дружньо і цивілізовано рухаємося.

...

Число 33 має в собі кожна людина від народження. Перебуваючи в Христі, вона цього поки що не знала. Ці числа – у ваших руках, у вашому тілі, у вашій свідомості, у вашому диханні.

Якби споконвічно енергії свідомості в матерії не було, воно не змогло б і виявитися. Лінія чистих рук – це еволюційна пам'ять законів Буття (семинебесся), котра вимагає свого подальшого розвитку (еволюція).

Доповнення

Частковий опис трансформації енергій:

Число 12 – елемент Повітря, серцевий центр…

Число 10 – елемент Вогонь, сонячне сплетення…

Внутрішня алхімія – (див. прагматичний патент).

Елемент Вода – сексуальний центр; будь-яка вправа в практиці диханням будить центр зусилля…

Елемент Земля – підгрунття хребта; будь-яка вправа в практиці втягує в дію центром внутрішнього зусилля все тіло в цілому (хребет)…

Якщо практика не концептуальна в елементі Земля (перше Небо), то всі інші Небеса для людини – та і для всієї природи – не мають ніякого значення. Нема на кого Небесам спиратися.

Практика і концепція ХОРА неподільні.

Перший ступінь ХОРА – це доказова практика Семи Небес, підтверджена раціональним патентом і містичним досвідом. Я Вам відкрив ще один бік практики першому ступіню, про який казав, починаючи з першої брошури.

...

ГЛИБОКИЙ СЛІД ЗМІЇ, Майстер ХОРА, 15.11.2002

 

 

Відвідайте ГОЛОВНИЙ РЕСУРС ХОРА® Рівні занурення Майстер ХОРА Дихання.Гравітація Майстер ХОРА про еволюцію

ОЗДОРОВЧА програма ЖІНОЧА програма ЕКСТРЕМАЛЬНА програма ХОРА-ТРЕК ОСОБИСТА програма від Майстра ХОРА

ПОЧАТОК ЗАНЯТЬ Вступ Зустрічі з Майстром ХОРА Про книги Важливе Необхідне Коментарі

 
 
© Атаян О.В. 1999-2010. Всі права захищені. При цитуванні посилання на автора обов'язкове .