PDF Печать E-mail

 

argaiv1907

З лекції Майстра ХОРА в Москві ( 1999 р.)

…На сьогоднішній день йоги стверджують, що є кундаліні, яка перебуває в куприку і згорнута в три з половиною оберти.

Вони стверджують, і немає ніяких доказів на цей рахунок. Я вірно розумію? Доказів реальних немає, є тільки твердження.

Будь-який сидячий тут може це явно, чітко побачити, - що в реальності це існує.

Наша рука, якщо вона досить відкрита, не блокує тіло, не блокує подих, і наша свідомість не програмує нічого, то вона обов'язково, роблячи коло, зробить три з половиною оберти. Що в один бік, що в інший.

Коло може бути будь-якого розміру. Але форма буде одна і та сама – три з половиною оберти. Тобто наша рука містить знання. Вона, рука, це вказує (воронка).

Доповнення до лекції:

Це відбувається на рівні інстинкту, незалежно від самої людини. Це може перевірити кожний.

Взаємозв'язок: рука, інстинкт, мозок і тільки лише четверте в цьому ланцюжку – те, на що вказують йогіни. І таким чином, ці самі три з половиною оберти стають відчутною реальністю для будь-якої людини.

Будь-який з цих чотирьох пунктів прибери (рука, інстинкт, мозок і те, на що вказують йогіни) — миттєво розпадається те, що містицизм поєднує з наукою. (Рахунок нерівний: 75% наука, 25% — містицизм. І так практично у всьому). Я зробив те, що ніхто ніколи не робив - те, що невидиме і неясне перетворюється у видиме розумом і ясне.

Ніхто не бачить, що Земля кругла — всі бачать, що Земля плоска і накрита ковпаком. Але ми повірили, що вона кругла. Таким чином, ми вже не віримо очам, ми вже віримо науковим фактам, - легко переступили крізь віру і традицію батьків. І почали стверджувати обґрунтовану віру. Віра – це чудово, людина без віри – все одно що безмозка худоба. Але якщо в людини є віра і немає розуму, такій людині тільки сірник дай – уся планета запалає.

Повірили в підсумку, що Земля кругла? – виходить, перестали вірити своїм очам, повірили очам розуму. Те ж саме в цьому ланцюжку (рука, інстинкт, мозок і те, на що вказують йогіни, слід кундаліні): ви не бачите те, що є, але переконатися можливо. У підсумку, від очевидності не зможете відвернутися – повірите. Так само, як почали вірити розуму і припинили вірити очам.

Інстинктивний слід рук у мозку відбитий і в хребті відбитий – як рух сили з трьома центрами опірності. Тому кундаліні і несе в собі психічну міць: передвісник реальної над-свідомості. Свого роду підпалений бікфордів шнур, який підриває мозок надсвідомістю. Пробуджується шлях знання і все, що навколо нього. А навколо нього – це сама людина і всесвіт із усіма стихіями, в якому вона знаходиться. Інформаційний океан. Океан пробудженої свідомості. І взагалі: ви вже на першому ступені, не знаючи, практикуєте і кундаліні-йогу, і тантризм. Але не в стилі індійської йоги і не в стилі тантризму, а в моєму, еволюційному стилі. Це інша йога, виразна сьогодні і виразна завтра, і спрямована в життя, на розсудливих людей, а не на людей, які не відбулися і промишляють тим, що мізки запудрюють.

Люди тисячі і тисячі років вірили своїм очам (Земля плоска) – і тільки через багаття повірили розуму: Земля не плоска.

Є-таки слід підйому кундаліні в людині, є.

Що ви повинні зрозуміти, чому я так поважаю йогу: якби такого знання не було, якби вони його не зберегли, мені нема чого було б доводити – мені потрібно було б стверджувати. І таке можливо було б робити не зараз, а тисячі і тисячі років тому, у той час мені повірили б. А зараз створена ілюзія, що людина це знає – він інформований, він не знає цього. Знає – це коли втілено, розкрито всередині: ти є це.

Продовження цієї теми – підйом кундаліні, доказово – див. тему Лінія чистих рук

* * *

  Усі знають принцип   маятника - що він рухається обертаючись.

Це закон, закон, який існує в природі, закон, який існує на Землі. Тобто маятник у будь-якому випадку буде рухатися ось так. Далі. Все, що рухається за гравітацією Землі, включаючи сонячні промені, воно не рухається прямо, воно рухається обертаючись, тобто здійснюючи гвинтоподібний рух. Не по-іншому. Наше Сонце, до якого ми прив'язані разом із Землею, точно так само піддане впливу центру Галактики. Тобто слід набагато довший, ніж здається. І цей слід – від Галактики до Сонця, до Землі – він лежить от так. Не по-іншому. Це не я вигадав, це знають уже всі. Це просто принцип маятника. Весь рух, який тут відбувається, він відбувається гвинтоподібно. Ось так, обертаючись у просторі. Таким чином створюється малюнок, що нагадуючий і підйом кундаліні, і нагадуючий чакри.

У цьому випадку мова йде про астральний чакрам. Він починається з шести пелюсток, лежить ось так. І всі чакрами – абсолютно шестипелюсткові. Я кажу те, що знаю, те, що бачив, і нічого більше. Якщо навіть уся індійська йога встане і скаже, що це не так, мене в цьому не зможуть переконати. В процесі бесіди буде зрозуміло, що якщо потрібно, я по-новому створю йогу.

Через 10 років: я зробив це. Дивіться на головну сторінку сайту: «творець еволюційно-медитативного вчення і Практики ХОРА». Що сказав, то і зробив.

* * *

Якщо надамо руці можливість із центру рухатися, вона обов'язково намалює шість пелюсток, прагнемо ми того чи ні. Це може перевірити будь-яка людина.

Тобто наша рука несе знання, сакральне знання, яке досі жоден йог не довів, вони просто стверджували. І Мойсей якихось знаків не показав – знаків Бога на Землі, знаків Бога на людині. Вони є. Рука це сама доведе. Це може перевірити будь-яка людина.

Є ліве коло, є праве коло. Є вплив Місяця, є вплив Сонця. Ми все це чудово знаємо, що це два абсолютно протилежні обертання, рухи. І вони впливають на Землю. І малюють просто листок. Будь-який листок з дерева можна взяти, подивитися. У нього є лівий бік, є правий бік, і посередині – хребет. Тобто його центральний канал. Тобто цей знак і в природі існує, і нам від цього нікуди не подітися.

Якщо ми підемо іншим колом, в інший бік, у нас вийде шість пелюсток, ні більше, ні менше. Це може перевірити будь-яка людина. Рука не обдурить. Може обдурити власний інтелект, може обдурити власне міркування. Але наше тіло несе в собі те, що ми втратили в процесі соціумної еволюції.

Коли кундаліні підіймається і досягає своєї вищої крапки, на ній стоїть піраміда, ні більше, ні менше. Абсолютно білого сяйва – що зсередини, що зовні. Я гадаю, що в жодній йозі це не написано. І до тих пір, коли істота не подивиться на неї зсередини і зовні, вона ніколи не розкриється. Я частину якусь недомовляю. Не тому, що я не бажаю, у мене серце відкрите. Просто я ще якихось речей не повинен говорити. Де в просторі знаходиться астральне кундаліні, де в просторі знаходиться вітальне кундаліні. Яким чином воно розташовується. В тілі – всі знають. Медики довели: так, в цих семи небесах насправді існують зони нервових сплетень. А в астральному плані воно виглядає ось так. Як же виглядає воно у вітальному плані.

У свій час, коли я пробудився… Як проходило моє навчання. Мені Будда показав чисті руки. Вони дуже прості, виглядають ось так (див. відео «ХОРА. Глибокий слід змії») Все, що є, перебуває ось у цих руках. Буквально все. Тобто можливо що завгодно вигадувати. Все, що ми вигадаємо, воно все одно буде перебувати ось у цих руках.

Якщо ми руки розгорнемо от так і надамо можливість кисті намалювати коло або крапку, де вона перебуває – у нижній частині вона намалює крапку. Ледве вище вона намалює коло. Чим вище, тим більше коло вона намалює. Підіймаючись до третього ока, вона знову намалює крапку. Піднявшись вище, над головою, вона намалює найбільше коло. Якщо рухатися по цих колах, у нас вийде рівно те, що кажуть індійські йоги. Нижній чакрам – чотири пелюстки, верхній – тисяча. І всі інші точно збіжаться.

Цього ще ніхто не довів. Але це може кожен перевірити. Це доказ. Якби я цього не знав, якби я цього не бачив, природньо, я не зміг би про це і казати. Таким чином вони праві – це вітальний чакрам, це ментальний. У них немає стрижня. Відстуній. Вони в чистому сяючому просторі абсолютно золотого кольору.

Але сахасрара розкривається перед астральним чакрамом. І вона впритул зв'язана зі смертю – подобається нам це чи ні. Тобто підйом кундаліні супроводжується смертю всіх смертей. Мало хто звідти повертається. Звичайно повертаються або хворими, або розтрощеними, або втратившими розум – досить небезпечна справа. Але ті, хто повертався звідти, вони приносили якісь знання.

Оскільки я відобразив енергетику утробного стану  дитини на це є вчені, вони можуть перевірити, на це є УЗІ , ще якісь апарати – можна перевірити, я поетапність  вірно відобразив чи ні. Ця поетапність відповідає той практиці, яку я створив.

Майстри ХОРА, 1999г

 

 

Відвідайте ГОЛОВНИЙ РЕСУРС ХОРА® Рівні занурення Майстер ХОРА Дихання.Гравітація Майстер ХОРА про еволюцію

ОЗДОРОВЧА програма ЖІНОЧА програма ЕКСТРЕМАЛЬНА програма ХОРА-ТРЕК ОСОБИСТА програма від Майстра ХОРА

ПОЧАТОК ЗАНЯТЬ Вступ Зустрічі з Майстром ХОРА Про книги Важливе Необхідне Коментарі

 
 
© Атаян О.В. 1999-2010. Всі права захищені. При цитуванні посилання на автора обов'язкове .