PDF Печать E-mail

 

argaiv1907

Для успішності потрібна сума факторів:

1) стабільність доброго самопочуття,

2) безкінцевий потік сили,

3) приваблива зовнішність,

4) і інтелект з якістю здорового глузду.

(Майстер ХОРА,

Прогресивно розвиваюча психіка, 2006)

Запитання:

Підбори прикрашають жінку і є одним із жіночих атрибутів, проте для здоров'я вони некорисні (зміщений центр тяжіння, постава, набряки, втома тощо). Що Ви порекомендуєте жінкам, котрі хочуть залишатися жіночними і здоровими?

Відповідь Майстра ХОРА (фрагмент статті Прогресивно розвиваюча психіка, 2006)

Про красу

Будь-яку жінку – будь-якого зросту, будь-якої ваги, – якщо я її поставлю на підбори, вони працюватимуть на її здоров'я і на її привабливість.

У цій відповіді я навчу, як це робиться, відкрию свій секрет – і вам не знадобляться посередники. І жінкам, які прагнуть залишатися жіночними і здоровими за це знання не доведеться навіть платити. Користуйтеся на здоров'я – досягайте результату рішуче, самостійно і будьте красиві.

Що буде виявлятися перешкодою для досягнення результату. Якість взуття. Взуття для жінки треба підбирати індивідуально. Фактично взуття для жінки повинне шитися індивідуально, тому що знайти свою колодку – своє взуття – дуже складно.

Як повинно робитися взуття для жінки і які психофізичні параметри мають бути враховані.

Індивідуальна техніка:

1. Ви повинні підвестися на носках, не замислюючись – саме не замислюючись, це дуже важливо, – і там, де ви опинилися з першого разу, в зручному для вас положенні, це і є ідеальна висота підбору, від п'яти до підлоги.

2. Не турбуйтеся, ви там чи не там, з першого разу куди потрібно потрапляють всі – це впізнається не мізком, а безальтернативною впевненістю тіла. А от якщо намагатися зробити двічі і більше разів, покращити, як це у нас прийнято, буде що завгодно, тільки не те, що потрібно, – сумнів упровадиться в тіло і почнеться безкінцевий, безперспективний пошук.

3. Якщо раптово з якихось причин не вдалося з першого разу – припустимо, перешкодили, щось відволікло, – викиньте цю дію з голови і хвилин за двадцять-тридцять повторіть спробу.

…Що потрібно зрозуміти: у цьому єдиному місці – на носках – тіло зібране і одночасно спокійне. Це дуже впізнаваємо.

Мозок в цей час мовчить – він задоволений і погоджений. (Поглиблення теми: особиста програма-тренінг сексапільності).

Це медитативний прорив в часі – оминаючи будь-які розумування. Тут діє перевірений мільйонами років природний видовий інстинкт. Ви пронизуєте час в мільйони років, туди, де завжди діяла сила привабливості, сила заманювання, і вона, як шлях розвитку, завжди знаходилася на Єдиному Шляху Єдиного Розвитку. Поза цією силою жінка все одно як втратила себе.

Взагалі-то, хоча все виглядає просто, це сакральне і глобальне знання Природи, це не складно зрозуміти.

Яка сакральність? – подумаєш, підбори, – але це для чоловіків, а це для жінок... Для будь-якої жінки це таємне і втрачене я роблю і явним, і досяжним. На жаль, жодному чоловікові цю утаємниченість не вдасться пояснити.

… Звичайно, чоловік розумом таке сакральне жіноче знання здатен зрозуміти, але це не є знанням утаємниченості – він не посвячений. За розумінням відсутній прорив простору-часу, мої роз'яснення – це зовнішнє знання для чоловіків. В ньому немає місця для віри від природи – віри, яка пронизує собою всю природу. І природа, перебуваючи в такій вірі, розвивається без сумнівів – слідуючи вірі.

Прийнято вважати, що у природи немає розуму. Це не зовсім так, у неї просто інший розум. І на рівні її розуму людина просто немовля.

Якщо бажаєте, таку віру в особистому впізнанні можна визначити і словами: безкомпромісна переконаність. Таку безкомпромісну переконаність-віру науково, тобто експериментально, можна перевірити на половині людства. Це внутрішня Наука, доступна одній половині людства і без посвяти недосяжна іншій. Все-таки я чоловік і знаю, що говорю. Цей шлях забули, загубили навіть жінки.

Що при цьому важливо врахувати: слово «віра» в даному контексті – це не віра, як у релігії. Але безумовно, в такій вірі – істинна релігійність, чиста, незаплямована і поза будь-якими словами, – закон Природи безпосередньо, закон Космосу безпосередньо, поза словами і без посередників.

Сьогодні, в лабораторних умовах, викресливши пріоритети можна перевірити зовнішнім знанням внутрішнє знання і переконатися, що природна віра завжди має реальні наукові докази. Реальні зареєстровані пріоритети – це встановлені параметри 1) до того, як жінка встала на носки, 2) і після того, як жінка встала на носки. Можливо порівнювати будь-які параметри – біополе, біомагнітні, фізіологічні характеристики, осяяність тощо – до і після. І все стане зрозуміліше зрозумілого.

Між однією позицією (до) й іншою (після) – мить; з позиції «яка-ніяка» – в позицію успішності, і в цю мить – пам'ять – вміщуються мільйони і мільйони років пошуку ідеального відбору, а це відбір за параметром сексуальної привабливості і сексуальної заманливості. Ці параметри шліфувалися мільйонами і мільйонами років в єдиній глобальній Природі, я гадаю, це не на стільки складна думка, щоб її було важко зрозуміти. Що ви повинні зрозуміти: це єдиний параметр ідеального природного відбору, це без слів відомо всім жінкам, і цього не знає жоден чоловік. Вони здатні зрозуміти на словах, але з середини все одно не знають.

Чоловіча половина людства може все це перевірити зовнішньою наукою, також науково-експериментально: лабораторій і дротів вистачає, можна перевірити, що тіло жінки в даний момент знаходиться в зоні пробудженої життєвої жіночої активності, тобто струм енергії жіночої сили, сексуальності та жіночої привабливості активізований. Чоловіки в такому положенні можуть стояти хоч до кінця століть – сексуально вони так і не активізуються. В глибокому минулому висновок був зроблений простий і «надійний»: жінка – низовинна істота. І цей висновок поки що в силі («судина гріха»). У чоловіків теж є щось подібне, свій природній шлях. І це також доводиться.

Гадаю, що для жінки природна енергетична успішність, для її психіки і здоров’я дуже важлива. Вірно стояти на підборах – у вірному положенні – це проста техніка, користуйтесь на здоров’я. Мені дякувати не потрібно, проте варто запам’ятати і більше не забувати – це все одно як бути вдячною природі. Жінкам необхідно зробити вірний висновок – ви ж все це забули, ви втратили зв'язок, така гірка правда. Прийшов час, коли ви в стані не просто це розуміти, але й більше не дозволяти, щоб це знання з вас вибивали необізнані палицями, камінням, вогнищами та іншими зґвалтуваннями.

Так, все просто. Проте ця простота як з позою Будди та позою дебіла – це простота такого ж порядку (див. тести, «Впізнавання»). З безкінцевості положень тіла в просторі, лише через одне положення тіла – Будда жіночої природи – відчиняється вхід у все решта. Але через всі інші положення тіла все рівно залишаєшся природнім дебілом. Просте «на підборах» викреслене з безконцевості складного, і викреслене положення тіла максимально сучасне, и буде сучасним ще дуже, дуже довго. Про складне трохи нижче скажу. Це коли в будь-якій позі дебіла в тобі завжди звитяжний природній йогін.

Ще два слова. Терміни Будда і йогін я застосовую не в розумінні буддизму і йоги. Просто термінів кращих та більш доречних в сучасному світі не знайти. Це не загальноприйнятна йога Сходу – не їх традиція, не їх культура, там на підборах не ходили. Цій традиції і цій культурі я даю початок там, де традиційно прийнятно ходити на підборах.

Користуйтеся цією технікою на здоров'я, в ній вірте лише собі і не довіряйте жодним посередникам, навіть найближчим. У цій йозі я єдиний авторитет, а те, що дійсно авторитет, я жінкам щойно довів.

До цього часу спеціалістів в цьому не було – але не сумніваюсь, що тепер обов’язково з’являться, влаштують багаторівневі ініціації для стражденних .

Саме тому упереджую. Там ви або не там, слідуючи моїм нескладним інструкціям, безпомилково довідаєтеся ви самі. Будь-який, навіть найближчий, посередник – це суггестія, негативний трансфер. Фахівця в цій галузі, що не створює негативний трансфер і вправного знімати негативний трансфер, я вкажу...

Пояснюю, в чому привабливість зібраності на підборах.

В стані кохання людина фізично максимально цілісна, зібрана, але це на межі, так не живуть. А ось на вірних підборах виникає стан підтягнутості, зібраності у всьому тілі, і це для жінки не на межі, і саме в цьому стані жити можна і потрібно. І струм енергії в цьому саме сексуальний. Таким чином штучно через підбори створюється сексуальна як заманливість, так і привабливість. І це дуже важливо для жінки, для її самосвідомості, для її психіки.

Поки вона відчуває в собі таку зібраність і заманливість, вона відчуває биття Життя, і вона в потоці життя уявляє собою маніфестацію життя.

…Ніхто з жінок не бажає перетворюватися на «тітку». І за це доводиться битися, треба працювати, і будь-яке «по-іншому» просто викиньте з голови, це фантазії. Будь-яке «по-іншому» призводить лише до «тітки». Це знає практично кожна жінка, але про це якось не прийнято казати – така жіноча кругова порука замовчування – загалом, це послаблення собе і страх, типу «куди подінешся, все одно станеш тіткою». Цій настанові тисячі років.

… Викиньте цю настанову з голови – в цій настанові і лінь, і страх, приреченість і безвихідь. Жінка завжди повинна прагнути залишатися на висоті – і це не так важко, як здається, і кожна дівчинка з раннього віку має бути привчена працювати над собою – і працювати завжди, якщо вона хоче бути привабливою. Працювати, як канатоходець, в якого немає страховки, – інакше час жінки дійсно дуже короткий. На першому місці життєва енергія, життєва сила і праця назавжди, вони все поставлять на свої місця. Така сутність всієї природи.

Наша практика допомагає знаходитися в життєвому тонусі, не виснажуватися. А жіноча програма – це просто завжди бути в життєвому тонусі, незалежно від віку. Вона спрямована саме на це. Власне жіночою програмою – надсексапільність, надпривабливість – є сенс займатися жінкам, у яких на кожен зуб по лікарю, і тонусу і завзятості від природи вистачає. Ця програма – планку підвищувати, і збільшувати, і збільшувати потенціал. Здоров'я в цій програмі не самомета – не беруть же хворого для великих фізичних навантажень. Тут мета в тому, щоб здорову і сильну жінку зробити нескінченно сильною і ще сильніше.

У жінок такого типу психіка спочатку така, що вони «тітку» в собі на гарматний постріл не підпустять, з ними є сенс працювати, тому що їх не треба в чомусь переконувати і загальноприйнятою мовчазною задушливою настановою «куди подінешся, все одно станеш тіткою» їх не проб'єш.

…Фізично здорова жінка сексуально приваблива, це природній закон. Підбори не просто видовжують ноги – вони створюють умови виводу грудей, шиї та інших вагомих для життєвої привабливості і заманювання місць в зону активізації, тобто в зону демонстрації здоров’я. Тому ви і носите підбори – незважаючи на незручності, набряки, втому тощо. Ви це ніби то знали – проте ви абсолютно не знали, наскільки це важливо. Див. вище.

Підвелася на носочки – це ніби то просто. Але це ніби то просте чомусь ніхто все-таки не знав. Пояснив – і всі знають рівно настільки, наскільки можливо, жінки – по-своєму (внутрішнє знання), чоловіки – по-своєму (зовнішнє знання).

Виведення з тіла «тітка» це складна програма. Проте як будь-яка складна програма, вона складається з багатьох простіших. Я вам показав тільки одну з простіших – «встала на носки». І на жаль, простіші програми ніколи не складаються в одному і тому ж порядку – не та математика. Не конвеєр. На кожній жінці суму найпростіших принципів природної йоги збирають індивідуально і неповторно. Як власний відбиток пальця – індивідуально і неповторно. В мене часу вистачає – фахівця високого рівня я все одно підготую. Та я вже це роблю.

Повернуся до початку.

Як повинне вироблятися взуття для жінки, і які психофізичні параметри повинні бути враховані.

Ви повинні припіднятися на носках, не замислюючись – саме не замислюючись, це дуже важливо – і там, де ви опинилися з першого разу, в зручному для вас положенні, це і є ідеальна висота каблука, від п’яти до підлоги. І не хвилюйтеся, в тому ви місці чи ні. З першого разу всі потрапляють в потрібне місце.

Для жінки в будь-якому віці така активізація дає відчуття впевненості у власних силах. Це природний психічний закон – заповідь – стандарт. Але особливо важливо це в молодості – це дає молодій жінці впевненість, що вона в змозі влаштувати себе і знайти своє гідне місце в цьому світі. Зовнішність це дуже важливо. Проте, якщо за зовнішністю немає сили, тоді це успішність на один день. Жіноча сила – це основний психологічний, енергетичний аспект, стрижень жінки. Якщо такий стержень існує, вона досягне всього чого бажає. Навіть якщо немає зовнішності, вона це зробить – тільки був би цей стрижень.

Для успішності необхідна сума факторів:

5) стабільність хорошого самопочуття,

6) безкінцевий потік сили,

7) приваблива зовнішність,

8) і інтелект з якістю здорового глузду.

Два боки. Вино – спершу красиве і зле, за якийсь час просто зле – оцет. Поганий характер роз'їдає красу, як іржа метал, – небезпека. Релігії і науки можуть виховати людину, дати їй орієнтири, це як на світлофорі: на червоний стій, на жовтий поміркуй, на зелений йди. Але від помилок власного характеру вони людину звільнити не можуть.

Краса не зникає і ще більше розквітає саме з вивільненням духовного потенціалу. Жоден світлофор в світі не може цього зробити замість самої людини. Що саме не дає людині можливість звільнитися від помилок і вийти на безмежний духовний потенціал, визначається не релігіями, не науками, а особистим незалежним умінням розрізняти его.

Майстер ХОРА, «Прогресивно розвиваюча психіка», 2006 р.

 

 

Відвідайте ГОЛОВНИЙ РЕСУРС ХОРА® Рівні занурення Майстер ХОРА Дихання.Гравітація Майстер ХОРА про еволюцію

ОЗДОРОВЧА програма ЖІНОЧА програма ЕКСТРЕМАЛЬНА програма ХОРА-ТРЕК ОСОБИСТА програма від Майстра ХОРА

ПОЧАТОК ЗАНЯТЬ Вступ Зустрічі з Майстром ХОРА Про книги Важливе Необхідне Коментарі

 
 
© Атаян О.В. 1999-2010. Всі права захищені. При цитуванні посилання на автора обов'язкове .