PDF Печать E-mail

«Для особистої програми від Майстра ХОРА не має значення, де людина в амфітеатрі серед мільярдів знаходиться, він не плутає і точно, гарантовано знає крізь себе, що особиста програма — це перетворення, а це перетворення інакше як Інший не назвати. Така людина гарантовано знає, що це саме той самий Інший, а не якийсь інакший Інший.»

argaiv1969

Майстер ХОРА, «Про особисту програму»

Особиста програма  від  Майстра ХОРА


Майстер ХОРА – творець еволюційно-медитативного вчення і Практики ХОРА.

Потенціал виживання в конкурентному середовищі ? головний запит людей бізнесу та кар'єри.

ХОРА з випередженням відповідає на цей запит. Докладніше.


Еволюційна практика – це практика еволюційного перетворення (Майстер ХОРА).

Практика ХОРА доводиться просто, на місці. Будь-який бізнесмен може отримати професійний висновок (так-ні), оминаючи будь-які  рекламні програмування та пояснення-нав'язування  від незацікавленого спортсмену, котрому довіряє особисто.

Такого в жодній практиці ніколи не було і немає. В доказах такого класу повністю відсутнє будь-яке програмування та нав'язування. Докладніше.

Майстер ХОРА про історію становлення  ХОРА (робоча версія)   АНОТАЦІЯ  СТАТТІ   Витяги з робочої версії  Повний текст робочої версії з додатковим відеоматеріалом "Внутрішні практики: м’який стиль, жорсткий стиль".

Читайте АБСОЛЮТНО НОВІ МАТЕРІАЛИ з Узагальнюючої лекції по еволюційно-медитативній практиці ХОРА, прочитаної 20.11.10 в готелі "Невський палас" (Санкт-Петербург) лідером практики Большовою Н.М.:

1. "Чого не могли завоювати повелителі світу, чого не могли купити повелителі світу " (текст). (відео)

2. "Примари та розвиток" (текст). (відео)

3. "Про особисту програму" (текст) (відео),

а також нові глави «Історії становлення ХОРА» (відео).

Що шукають молоді люди на Сході та чого вони ніяк не можуть знайти - дивіться "ДЗЕН-ДО" на horausa.com


      Мінімальні пояснення, у чому суть ноу-хау:

     Це єдність концентрації уваги та спокою – з постійним зростанням у тілі, у розумі й у психо (коротка сутність тренінгу).

     Це єдність розум-тіло-психо в будь-якій послідовності (залежить від особистого пріоритету).

    А також, якщо є запит, то з урахуванням пріоритету на цьому еволюційно-медитативному підгрунтті може бути створена особиста гімнастика.

    Незалежно від пріоритету, особиста програма – це гарантовано інша тілесна реальність. Це все дорівнює тому, як від швидкості возу – миттєво – за звуковий бар'єр перейти. Ось така гарантована різниця. Відчувається, впізнається безпосередньо й особисто. Тому й Особиста програма.

Як проходить навчання та скільки це займає часу:

· Навчання можна здійснити де завгодно й у будь-який час – міський транспорт, поїзд, пароплав, літак, виробництво, ресторан, вулиця, магазин, в юрбі, і навіть на війні, і навіть... Місце, час, обставини не мають жодного значення.

· Поза не має жодного значення. Не потрібно ніяких «лотосів», ніяких підстилок і т.п. – загалом, жодних спеціальних умов не потрібно. І не потрібно навіювати собі те, чого немає – навіювати собі ілюзії, як це прийнято сьогодні. (Є сенс пам'ятати: від ілюзій лікують. Сучасна аутомедитация – це медичний абсурд: від чого лікують, тому й навчають.)

Витратний час:

· На навчання – практично миттєвість.

· Час занурення в програму – приміром, в еволюційно-медитативну релаксацію, спокій – практично миттєвість.

· Вихід із занурення – ледь більше, дві миттєвості.

     Правдивість моїх слів легко перевірити будь-кому, навіть непрофесіоналу, ані в йозі, ані в медитації, ані в психотренінгах, ані в медицині.

      Див. відео моєї гімнастики (20-30 секунд достатньо), і далі два дуже простих тести, які переконають кого завгодно, що, незалежно від вашого бажання – ваші м'язи, ваша міміка вам доведуть: ви в глибокому спокої.

     Навчання самій практиці проходить індивідуально, особисто. Це не відео – миті вистачає, один раз і назавжди. Бажаєш робити, тренуй, не бажаєш – не роби. Вільний, вивільнений: сам ухвалюєш рішення.

Що необхідно знати в епоху, коли стрес і депресія стали повсякденною нормою побуту, людина як система руйнується на всіх планах (розум, тіло, психо). Яким чином людина намагається захистити себе: алкоголь, наркотики, медичні препарати та різного роду психотренінги. Хто цього не знає?

· У сучасних практиках занурення в розслаблення й, як наслідок, спокою результату досягають одиниці, на це йдуть роки. Здібних навчати цьому (зверніть увагу: у нерухомій позі) – ще менше. Але в нерухливій позі люди не живуть і не працюють.

· У давніх, тисячолітніх практиках занурення в медитативний спокій досягають ще рідше, і на це може не вистачити всього життя. Навчати цьому можуть ще менше – у нерухомій позі. І це дуже високий результат. А тепер уявіть собі, що крапля в океані – людина у людському океані, постійно оновлюваному океані, а це мільярди й мільярди людей, і раптом ви – ось ця сама одиниця. Без усякого дива ви раптом навчилися – взагалі-то, благодатному спокою. Чому може бути дорівнювати ціна збереженого часу? Крапля – це мить в океані нескінченності й вічності. Збережений час обчисленню не піддається.

· Погодьтеся: у нерухливій позі люди не живуть, не працюють, і людський соціум так не розвивається. Еволюційно-медитативний спокій не має меж – не скутий ані позами, ані діями.

· Що таке еволюційно-медитативний спокій, до сьогоднішнього дня взагалі ніхто не знав. На що спирається таке знання-вміння – натисни на кнопку  Майстер ХОРА про еволюцію.

      Доповнення:

      Без досягнення спокою жодна духовна система не є втіленою.

     Мета будь-якого східного медитативного військового мистецтва – досягти безпристрасності.

      Досягнення медитативного розслаблення (благодатний спокій) – ключовий елемент

· для будь-якої духовної системи, від початку часів,

· для будь-якої медитативної системи та

· для будь-якої медичної системи.

     Особиста програма це практично миттєво вхід у спокій – розумовий, фізичний, психічний.

      Увага: де ви професійні, куди спрямована кар'єра, там це і тренується – не в кімнатах для медитації, а саме от там, де все кипить.

      Тренінг благодатного спокою (благодатний – тому що для людини це благо, захист від стресів, депресій, що висмоктують життя з людини) – тренінг благодатного спокою, спрямований у соціум, у гущавину подій, будь-яких подій, у гущавину стресів і депресій, – такого методу взагалі ніде і ніколи не було. Це не чайна церемонія і не дзенські бойові мистецтва. Соціум – це не тільки чайна і не тільки війна.

      Спокій – це те, що не видимо.

     Це те, у чого немає запаху, немає смаку, і впізнається індивідуально, будь-якою людиною – це ключ знання, що знаходиться в будь-якій людині. Благодатний спокій – це ключ до будь-якого позитивного розвитку.

     Я – майстер, що навчає тому, що не видимо, тому, що неможливо почути, тому, що неможливо унюхати, тому, що неможливо схопити, – котре, тим не менше, безпомилково впізнається особисто.

     Я майстер, який пробуджує і доводить це, – особисто.

     Як довідатися, як тренувати те, що не видимо?

     Як можна тренувати те, що неможливо унюхати?

     Як тренувати те, що неможливо почути?

     Як тренувати те, що неможливо схопити?

     І це те, що перебуває у всьому.

     І це те, що зв’язує все.

     І це безпомилково впізнається особисто.

     Я майстер того, що не видимо, але при цьому безпомилково впізнається особисто.

    Моя правдивість тестується моїми ж тестами. Нагадую: дивіться запис на відео моєї гімнастики, у будь-якій її частині (20 секунд),  зробіть два прості тести).

    Навчання самій практиці проходить індивідуально, особисто. Це не відео – миті вистачає, один раз і назавжди. Бажаєш роби, тренуй, не бажаєш – не роби. Вільний, вивільнений: сам ухвалюєш рішення.

   Що таке еволюційно-медитативний спокій? – це ключ, можливість розвитку в будь-якому – у будь-якому – позитивному напрямку.

     І це ще не вся програма.

©16 січня 2010, Майстер ХОРА


У програмі задіяно три різні енергетичні взаємодоповнюючі карти.

Послідовність у порядку пріоритетності для програми:

· рептилія, знаки

· енергетична карта внутрішньоутробного розвитку зародка

· Патент

Тести ХОРА (тести крайніх протилежностей, 20-30 сек.)

Домінанта: індивідуальний неповторний синтез нічний-денний потік

Додатково див. статтю Майстра ХОРА « Про особисту програму»

Додатково див. Майстер ХОРА про еволюцію

Додатково див. Жіноча програма

Додатково див. Еволюційно-оздоровча програма
 

    З питаннями й уточненнями щодо особистої програми від Майстра ХОРА ви можете звернутися до лідера другого ступеню практики ХОРА Бодхи Талиба, Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript , (044) 33-111-00, mts (095) 32-111-99.

 

Відвідайте ГОЛОВНИЙ РЕСУРС ХОРА® Рівні занурення Майстер ХОРА Дихання.Гравітація Майстер ХОРА про еволюцію

ОЗДОРОВЧА програма ЖІНОЧА програма ЕКСТРЕМАЛЬНА програма ХОРА-ТРЕК ОСОБИСТА програма від Майстра ХОРА

ПОЧАТОК ЗАНЯТЬ Вступ Зустрічі з Майстром ХОРА Про книги Важливе Необхідне Коментарі

 
 
© Атаян О.В. 1999-2010. Всі права захищені. При цитуванні посилання на автора обов'язкове .