PDF Печать E-mail

ПОПЕРЕДЖЕННЯ: Перший ступінь Практики ХОРА (глибокий багаторівневий акт очищення) тільки на вигляд простий. Настійно рекомендую займатися винятково в людей, що перебувають під моїм особистим контролем. Практика виключає самодіяльність і самовпевненість.

argaiv1969

 

 

VIII. ДЛЯ ПРОФЕСІОНАЛІВ.

Всі вправи залучають людину в дію цілком, від кінчиків пальців ніг до кінчиків пальців рук. Усі вправи будять дихальні процедури природним чином.

Перший ступінь Практики ХОРА (глибокий багаторівневий акт очищення), супроводжується наступними станами:

 

 

МЕДИКАМ, ПСИХОЛОГАМ і просунутим у нетрадиційних методах лікування, а також фахівцям, що працюють у психоенергетичних практиках:

1) Ломота в тілі   – організм у зоні самовідновлення, затребувані внутрішні резерви організму, процес самозцілення, рух енергії. Зняття психоенергетичних блоків з тіла – звільнення психіки і свідомості.

2) Наповненість силою від пальців ніг до пальців рук, рух сили в м'язах усього тіла, цілісність тіла; повернення впевненості, зняття збиткової слабкості – вихід з депресії.

3) Відчуття втрати ваги. Легкість, розкутість, свобода, прийняття. Зняття стресового каркасу і з тіла, і з психіки. Відкритість, небоязкий спокій, звільненість від страху, розумність.

Див. попередження.

 

 

Для СПОРТСМЕНІВ і тих, хто професійно займається культурою тіла (відмітна риса – високе сприйняття тілом. Перевірте):

1) Непохитний внутрішній стрижень в тілі, сильний, гнучкий, жвавість, бадьорість, підвищення працездатності, миттєва реакція в спокої. Відсутність напруги в ногах, руках; легкість, швидкість, обз'єднання дихання і тіла в рухах.

2) Попередження і реабілітація професійних захворювань. Довголіття в професійній діяльності.

Див. попередження.

 

 

Для ВЕДУЧИХ У МЕДИТАТИВНИХ практиках; для тих, хто знайшов свій власний шлях:

1) Заломлення світла – Споглядальник, Увага, Зосереджений – породжує внутрішні індивідуальні якості (страж, воїн, янгол, бдящий, свідок, мисливець, розрізніючий і т.п.). Звідси різні методики і змістовні мовні ряди.

2) Шлях для всіх один – одяги різні. Істин двох не буває. В силу еволюційності практики перший ступінь у будь-якому разі зміцнить вас на вашому шляху, збитку не надасть – ні теоретично, ні практично.

Див. попередження.

3) Другий ступінь – просочення тіла свідомістю.

4) Третій ступінь – тіло свідомості. (Ті, хто проходив у мене навчання, не можуть відповідати на запитання, що стосуються другого і третього ступенів, без мого на те особистого дозволу.)

5) ХОРА – перший, другий, третій ступені – абсолютно взаємопов’язана із семинебес’єм і безпечна.

(Майстер ХОРА, Схід-Захід, 2000 р.)

 

 

 <-->

 

Відвідайте ГОЛОВНИЙ РЕСУРС ХОРА® Рівні занурення Майстер ХОРА Дихання.Гравітація Майстер ХОРА про еволюцію

ОЗДОРОВЧА програма ЖІНОЧА програма ЕКСТРЕМАЛЬНА програма ХОРА-ТРЕК ОСОБИСТА програма від Майстра ХОРА

ПОЧАТОК ЗАНЯТЬ Вступ Зустрічі з Майстром ХОРА Про книги Важливе Необхідне Коментарі

 
 
© Атаян О.В. 1999-2010. Всі права захищені. При цитуванні посилання на автора обов'язкове .