PDF Печать E-mail
«Здоров’я  для  заповзятливої людини
— це живість,  бадьорість,  гарне самопочуття. 
 
Діловій  заповзятливій  людині необхідна суперактивність.
Ось таке здоров’я їй потрібне».

«Практика  ХОРА  розрахована  на  тих, хто  не  чекає від життя дива, веде активний спосіб життя, і для них бути у  формі  — це цінність, помножена  на необхідність»

argaiv1907

Мастер ХОРА


Для вашої практики пропонується програма "Базові принципи-підгрунття практики ХОРА":

  1. Інстинктивно-еволюційна опірність.

  2. Інстинктивно-еволюційний тип дихання.

  3. Інстинктивно-еволюційна концентрація уваги.



Майстер ХОРА - творець еволюційно–медитативного вчення і Практики ХОРА.

 Потенціал виживання в конкурентному середовищі ? головний запит людей бізнесу та кар'єри.

 ХОРА з випередженням відповідає на цей запит. Докладніше.


Еволюційна практика – це практика еволюційного перетворення (Майстер ХОРА).

Практика ХОРА доводиться просто, на місці. Будь-який бізнесмен може отримати професійний висновок (так-ні), оминаючи будь-які  рекламні програмування та пояснення-нав'язування  від незацікавленого спортсмену, котрому довіряє особисто.

Такого в жодній практиці ніколи не було і немає. В доказах такого класу повністю відсутнє будь-яке програмування та нав'язування. Докладніше.


Вашій увазі пропонується унікальна та важлива інформація:

- про Cтілець еволюційно-медитативної мобілізації (читати повністю)

Стілець під назвою «Здоров'є нації — національна безпека від Майстра ХОРА» зроблений так, щоб без напруги зібрати увагу людини, враховуючи центр ваги людини як корисний фактор. Стілець сприяє еволюційному развитку людини шляхом транс-еволюційної мобілізації™. Свідомо створюється новий координаційний взаємозв'язок проміж мозком, тілом (у тому числі, внутрішними органами) та нервовою системою людини.

Шляхом правильного дизайну стільця в людині досягається правильна опорність тіла. В процесі роботи або відпочинку на такому стільці знімається втома та підвищується мобілізаційна активність, тренується здатність до концентрації уваги та зростає її ефективність.

Такий стілець пасивно тренує здатність людини самотужки контролювати єдність спокою та дії. Це дозволяє інстинктивно включати механізм зняття втоми при появі відчуття втоми.

- Новий важливий матеріал "Я - сектант або позбави нас от лукавих" (ЧИТАТИ ПОВНІСТЮ), стислий анонс:

"Ця історична аналітика відрізняється від звичайної новішої історії, бо так ще історія не писалася. Це історія, повернута обличчям до міл'йонів людей, а не до "великих керманичів". Вона про те, як характери Особистостей можуть приносити користь людям або породжувати хаос, і про людей, котрі були втягнуті в руйнівний хаос 90-х. Це історія про них - про людей, котрі нічого не забули. Ця історія не даси вкрасти у них пам'ять і знову створити чергове "поколінння безпам'ятних".

Створена нова модель передачі історичної пам'яті - від людей до людей, де головні герої історичних подій - ВОНИ. Це зовсім інше подання історії, ноу-хау.

Що це може дати: збереження традиції історичної пам'яті від людини до людини, а не традиції, де люди знову і знову обслуговують Особистості. Таке подання історії може прискорити дорослішання людини, котрого привчили жити, рухаючись за "керівниками", а не за собою, не за демократією, не за законом."

- Про містичний символ об'єднання та процвітання України ДОКЛАДНІШЕ
- за темою "Казахстан - Проект постійного Розвитку років на 250" - ЧИТАТИ УСІ МАТЕРІАЛИ

 

Знак ХОРА:

- Експеримент ? доведеність,

Прагматизм ? нічого зайвого,

- Еффективність ? швидкість прийняття рішень і результативність.

Увага! АНОТАЦІЯ та ФРАГМЕНТ З НОВОЇ КНИГИ МАЙСТРА ХОРА "Або Я - або весь Світ"

ПРОЧИТАТИ АНОТАЦІЮ КНИГИ

ПРОЧИТАТИ ФРАГМЕНТ З КНИГИ ("ХРИСТИЯНСЬКА ЙОГА, ЩО НЕ ВІДБУЛАСЯ")

ДИВИТИСЬ ВІДЕО "ХОРА: ОТ ДИНАМІКИ ДО ТРЕКУ"

Прочитати книгу Майстра ХОРА "ХОРА-ТРАНС".


26 жовтня 2014 року в Астані (Казахстан) відбудеться ДВАДЦЯТЬ ДЕВ'ЯТА міжнародна молодіжна Антинаркотична акція «Еволюційне творіння проти саморуйнування». 

ХОРА-ТРЕК дає можливість молоді побачити та відчути на собі творчий, світлий еволюційний транс розвитку - у противагу темному, саморуйнівному наркотрансу.

Також еволюційний ТРАНС-ТРЕК ХОРА спрямований на вихід із будь-яких виснажень, депресій, стресів, породжених сучасною динамічною цивілізацією.
Щоб за сучасної цивілізації бути успішною, необхідно безупиночно прискорювати.

Творчий еволюційний ТРАНС-ТРЕК ХОРА навчає нарощуванню спокою як у фізичних, так і в розумових діях.

Еволюційний спокій в дії — це ліки проти всіх видів виснажень, порожуємих прискоренням цивілізації.

Також в межах Міжнародної молодіжної антинаркотичної акції відбудеться презентація нової програми СИЛОВИЙ МЕДИТАТИВНИЙ ТРЕК.

Умови для активних участників:

 вік не менше 12 років (до 16 років тільки в присутності батьків), спортивний подтягнутий вигляд, тренированість, здатність витримувати спортивні навантаження, відсутність проблем із здоров'єм сердцевої та дихальної систем.

«Символ танцю ХОРА – новонароджена дитина, що стоїть на долоні матері». Майстер ХОРА

В ЧОМУ ВІДМІННІСТЬ ХОРА-ТРЕКа (дивіться фото)

Принцип транс-еволюційного медитативного танцю ХОРА-ТРЕК побудований на можливості пробудити нервову систему, дати можливість всьому тілу в трансі дзвеніти. В двох словах: гранично активізувати життєздатність. Транс дає можливість людині стати гранично пластичним, м'яким і одночасно сильним. Як новонароджена дитина, котра стоїть на долоні матері, дитина активізована в цей момент і знаходиться в гранично життєвій силі. В результаті ХОРА-ТРЕК дає можливість наповнитися там, де життя зникає, повернути звідти, де життя вичерпується.

Еволюційне творіння проти саморуйнування

Танок ХОРА (ХОРА-ТРЕК) доступий для будь-якого віку, це  метод антівиснаження. ДОКЛАДНІШЕ

 

АНОНС. 7 вересня 2011 року розпочалася Серія передач про еволюційно-медитативну практику ХОРА - БІЛЬШЕ 26 ВИПУСКІВ - ЧИТАТИ, СЛУХАТИ

Майстер ХОРА про історію становлення  ХОРА (робоча версія)  АНОТАЦІЯ СТАТТІ   Витяги з робочої версії   Повний текст робочої версії з додатковим відеоматеріалом "Внутрішні практики: м’який стиль, жорсткий стиль".

Що шукають молоді люди на Сході та чого вони ніяк не можуть знайти - дивіться "ДЗЕН-ДО" на horausa.com


     Мінімальне пояснення, в чому суть ноу–хау:

  •  Гарантійне пробудження природи, інстинкту опірності.
  • Інстинктивна природня опірність – це гарантія пробудження центру в череві, без чого не можливо ані еволюційне здоров’я, ані медитативне дихання, ані будь-яка йога... і жодна еволюція взагалі, тому, що без цього не можливе пробудження пам’яті – природньо-еволюційного виживання, природньо-еволюційного здоров’я.
  • Гарантована опірність і пробудження центру в череві – це умова тренінгу концентрації інстинктивно-природньої уваги, без чого людина деградує, тому що розірвана гравітаційна нитка інстинкту життя, яка пов’язує життя свідомості та життя тіла.
  • Подібний тренінг концентрації уваги це свідома прогресуюча природня увага, в цьому відмінність від звичайної природньої несвідомої уваги.
  • Свідомо тренований синтез розум-природа. Це вже якісно інший рівень, який відрізняється від людини. Інший оберт еволюції.
  • Послідовність: опірність – увага – жвавість – молодість -ІНШИЙ.

 

     Зі сказаного вище (гравітаційна єдність розум-тіло ) виходить: без пробудження, впізнавання, тренінгу природнього інстинкту опірності будь–яка йога, будь-які дихальні практики, будь–який варіант медитації, будь–яка гімнастика опорно–рухового апарату, будь-яке тренінг хребта і т.п. – це продовження все того ж шляху руйнівної селекції людини. Без природньої еволюційної опорності жодні практики не виводять за межі деградації.

 

      Що важливо почути, побачити, зрозуміти: еволюційна опорність методою ХОРА легко тестується. Більше того, будь–яка пора , будь–яка система, не важливо, на скільки вона давня чи сучасна, легко тестується – в ній ще лишився внутрішній зміст? На жаль, в основному сьогодні це висококласна імітація. Це розрізнення без зусиль робиться за допомогою тестів ХОРА.

    Програма "Базові принципи-підгрунття практики ХОРА" – це практика, метод пробудження природньо-еволюційного здоров’я та його свідомий постійний тренінг.

      Метод не залежить від бажання людини, хоче вона цього чи не хоче, - метод працює безпосередньо через інстинкт. Інстинктивне пробудження опірності, інстинктивне включення центру черева, інстинктивне дихання - причому індивідуально для кожної людини. Без будь-якого навіювання з боку інших чи самонавіювання образів, почуттів, відчуттів та інших ілюзій. Не виконувати з підрахунком: на стільки-то вдихаємо, видихаємо або робимо затримку – це елемент масового навіювання, де особистість повинна дихати з метою оздоровлення не так , як їй природою наказано, а так, як це робить натовп. Для армії такий підхід – безумовно, це добре, але для особистого здоров’я це дурість.

      Метод ХОРА, якщо завгодно, це ФІТНЕС ІНСТИНКТУ ЕВОЛЮЦІЙНОГО ЗДОРОВ’Я.

      Це абсолютне ноу-хау.


В програмі задіяні три різні енергетичні взаємодоповнюючі мапи.

Послідовність в порядку пріорітетності для програми:

- Патент

- Енергетична карта внутріутробного розвитку зародку

- Рептилія, знаки

Домінанта: тема денний потік

Відкрита техніка (тест) – Медитація спокою.

Для більш глибокого професійного розуміння, простими словами – медикам, психологам, спортсменам

Додатково див.: Майстер ХОРА про еволюцію

Додатково див.: Жіноча програма

Додатково див.: Особиста програма

А також див.: Дихання і гравітація

 

     ЗВЕНІТЬ УВАГУ:

вам не потрібна спеціальна фізична підготовленість для успішної практики в оздоровчій програмі, але ваша спрямованіть на розвиток має бути свідомою, тобто ви повинні задавати всі цікаві для вас питання за темою свідомої еволюції людини як до початку занять, так і в процесі занять.

 

   Заняття програмою "Базові принципи-підгрунття практики ХОРА" в м. Києві (докладніше) проводяться (під контролем) лідера 2 ступеню практики Бодхі Таліба, (044) 33-111-00, мтс (095) 32-111-99, вашій увазі пропонується інтерв’ю Бодхі Таліба.

Що дає програма "Базові принципи-підгрунття практики ХОРА" ?

Чоловікам:

  • Можливість активно жити в будь-якому віці .
  • Висока конкурентоспроможність.
  • Ясність мислення – швидкість прийняття рішень.
  • Непохитний внутрішній стрижень, сила.

Жінкам:

  • Жіночу привабливість завжди.
  • Психологічний комфорт, впевненість в собі.
  • Енергійність, повнота життя.
  • Можливість жити без втоми і не виснажуватися.

Усім:

  • Ефективність, працездатність.
  • Стійкість до стресів.
  • Профілактика слабкостей хребту.
  • Можливість завжди бути у формі.
img_1

Регулярні заняття практикою - це практичні заняття в группі  та можливість  напрацювати  стійкі зміни і отримати результат у  комфортному  режимі   (докладніше).

Фізична підготовленість для початку занять: силова - ви  повинні самостійно сісти на стілець і встати з нього,  витривалість  - ви повинні самостійно доїхати-дійти до залу.

Періодичність: заняття проводяться два-три рази на  тиждень,  у вечірній  або  ранковий час.
Тривалість: кожне заняття триває півтори години.


Система оплати: купується абонемент на 6-9 занять на  протязі місяца.

Участники занять безоплатно приймають участь в інфомаційно-методичному семінарі в готелі "Прем’єр Палац" (бульвар Т. Шевченко / вул. Пушкінська 5-7/29): проводиться 1 раз на протязі 1 месяца тривалістю 3 години (кофе-брейк включений).

 

«Люди так побудовані, що тільки один з тисячі цікавиться ЖИТТЯМ, а інших думка наздогоняє, коли білети всі продані і поїзд від’їхав».

Майстер ХОРА, «Прогресивно розвиваюча психіка»

Практика ХОРА це практика активного Перетворення.

В цьому посиланні Ви знайдете документальний і максимально наочний доказ цьому (особливо зверніть увагу на дати надрукованих фотоматеріалів). "Містицизм і еволюційне перетворення" - ДОКЛАДНІШЕ.

     Дуже важливо, щоб сказане людиною не розходилося з її справами. 

      Первинне враження ви можете скласти зі слів учасників занять, які на собі перевірили якість програми "Базові принципи-підгрунття практики ХОРА" і приміряли на своє життя отримані від занять результати. 

    І далі ми не будемо сперечатися про смак устриць - з тими, хто їх їв, і про красу Багамських островів - з тими, хто їх бачив. Ви маєте можливість у цьому переконатися особисто і для себе отримати позитивний результат.

    Нижче Вашій увазі пропонуються відгуки участників занять програми "Базові принципи-підгрунття практики ХОРА".


 

Відгуки:



Юрій, 34 роки, художник-оформлювач, м. Київ

Практика ХОРА дала мені можливість одержати відповіді, зрозумілою мені мовою, на запитання, що ставили мене в депресивний тупик. А саме: навіщо я живу, чому світ такий суперечливий і "несправедливий", чому так багато релігій в одному світі.

ХОРА пожвавила пам'ять (що в д...

Читати далі
 

Олексій, 42 роки, фінансовий директор, м. Київ

У практику я прийшов з дуже серйозною проблемою, вираженої в захворюванні, яке офіційна медицина не може вилікувати, а винятково згладжує піки загострень.

Мені ніхто не обіцяв швидкого дивовижного зцілення, але було сказано, що для рішення моєї проб...

Читати далі

Відвідайте ГОЛОВНИЙ РЕСУРС ХОРА® Рівні занурення Майстер ХОРА Дихання.Гравітація Майстер ХОРА про еволюцію

ОЗДОРОВЧА програма ЖІНОЧА програма ЕКСТРЕМАЛЬНА програма ХОРА-ТРЕК ОСОБИСТА програма від Майстра ХОРА

ПОЧАТОК ЗАНЯТЬ Вступ Зустрічі з Майстром ХОРА Про книги Важливе Необхідне Коментарі

 
 
© Атаян О.В. 1999-2010. Всі права захищені. При цитуванні посилання на автора обов'язкове .