PDF Печать E-mail

«Майстри містицизму нічого не винаходили.

argaiv1969

Все, що приносили із собою майстри, —

це Божественні закони еволюції...».

Майстер ХОРА, «Інший»

Майстер ХОРА про еволюцію

Пропонується прочитати

АННОТАЦІЮ  СТАТТІ


      Уявіть: зебра з грижами Шморля, тигр із плоскостопістю — складно уявити, що в природі таке можливо.

    Неможливо уявити, що селекціонери домашньої худоби обирають за ознакою «гірший».

     Тим не менше, знаючи це тисячі років, людина порушує всі закони природи і селекції для себе. В природі закон «обраний», у людини закон — вигнаний. Не то само-вигнаний з природи, не то вигнаний з раю — з вічного Життя.

     В природі тільки в людини хребет розпадається. Причина до межі проста: у людини відсутня гарантована інстинктивна опорність. Без неї ніщо в цьому світі не може розвиватися. Без правильної опорності ані дерево рости не зможе, ані будинок стояти не зможе — небезпечний, дах на голову може звалитися. Ось це саме і відбувається з людиною — «голова в п'яти провалюється», руйнуючи хребет.

     У людини відбір іде без розуміння, що опорність зв'язує всі істоти на Землі в єдину інформаційну систему життя. Центр опорності, центр ваги в нас — це втілений у людині закон гравітації. Цьому закону підпорядковані всі об'єкти цього світу і об'єднані в єдину всесвітню інформаційну систему Життя.

     Властивість Життя — сталість зміни. Того, хто не встигає змінюватися, того, хто не встигає пристосовуватися, — його Життя викреслює зі своєї «будинкової книги» і навіть не шкодує про здійснене. Гадаю, моя думка не настільки складна, щоб її не зрозуміти.

     Але відбулося так, що сучасна наука-медицина успадкувала морально обґрунтований глобальний бізнес-проект: як подовжити життя людини, всупереч усьому вигадавши йому здоров'я 1) ОКРЕМО від потоку природи, 2) ОКРЕМО від потоку життя, 3) ОКРЕМО від усіх об'єктів цього світу. Якась протиприродна обраність — всупереч усьому, всупереч будь-якому здоровому глузду.

     Допоки людина, слідом за природою, вигадував селекцію, в нього з чесної тварини вийшла домашня худоба. Хтось із цих двох — обрана. Але це не все: людина не потрапляє ні в один із цих двох варіантів селекції. Питання: а куди він тоді потрапляє?

     Існують закони, яким підкоряються ВСІ об'єкти цього світу — всі без винятку. Центр опорності, центр ваги в нас — це втілений у людині закон гравітації. Йому підкоряються всі раси, нації, конфесії і науки, прагнуть вони того чи не прагнуть, подобається їм ця думка чи не подобається.

      Це один із законів, якому наслідує ХОРА, не ігноруючи його.

     Є релігійний приклад. Щоправда, в ньому повністю відсутнє поняття «гравітація», «еволюція», а сучасна наука — вже не релігія і думка там трохи по-іншому лежить. Буддисти в цей центр у череві зосереджують свій погляд і називають центром особистості. Християни цей центр називають Сином, коли хрестяться. Разом це половина населення Землі.

     Буддисти такого роду медитацію практикують тисячі років, це підгрунтя їх культури, традиції, цивілізації. Християни, гадаю, на дню не один десяток разів хрестилися, з приводу і без, щоразу вказуючи центр у череві. Це підгрунтя нашої культури. Що таке гравітація і що лежить у підгрунті таких великих цивілізацій ані буддисти, ані християни поняття не мали. Але тим не менше, вірили, що цей центр — це якийсь шлях розвитку особистості, а по-нашому шлях через Сина.

      Пісумково: гравітаційний центр відірвати від особистості, від природи, або від еволюційного розвитку, від розвитку в Цілому — неможливо. Що по давніх релігійних канонах, що по сучасних наукових.

      За християнськими писаннями Син, нагадую, це і відродження в тілі, і вічне життя — це відродження життя і продовження життя.

    Я людина сучасна, демократична, не знавець писань, а також до релігійного фундаменталізму, фанатизму та інших «ізмів» відносин не маю. Тим не менше, нагадаю: «Фома сказав Йому: Господи! не знаємо, куди ідеш; і як можемо знати шлях? Ісус сказав йому: Я есмь шлях і істина і життя; ніхто не приходить до Батька, як тільки через Мене. Якби ви знали Мене, то знали б і Батька Мого. І відтепер знаєте Його і бачили Його» (Іоанн: 14:5-7)

     Нагадую: у хресті Сином позначається черево. Чоло позначається Батьком. Говорячи сучасною мовою:

     Якщо ви не знаєте врата Життя в череві, як ви можете знати Врата в чолі?

     Якщо ви не знаєте Врата в чолі, як ви можете знати врата в череві?

     Ключ — врата серця. СПОКІЙ.

    Опірність пов'язує всі істоти на Землі в єдину інформаційну систему життя. Центр опорності, центр ваги в нас — це втілений у людині закон гравітації. Цьому закону підлеглі всі об'єкти цього світу й об'єднані в єдину всесвітню інформаційну систему Життя.

 

      Людина центром у череві не володіє, а ХОРА цей центр примушує працювати — будить його до життя. І сучасною мовою називає його живим втіленням Гравітації в людині.

      Думка проста: якщо ви примушуєте цей центр гравітації в собі працювати, виходить, ви наслідуєте єдиний закон Життя. Цьому закону навіть часточка сяйва, фотон, підкоряється — за цим законом усі об'єкти цього світу шукають між собою згоди. Таким чином, у всесвітній селекції, у відборі за ознакою кращий, обраний цей закон — один з найперших. Людина не то професійно «тупить», не то зацікавлено оминає цей закон.

      Після моїх пояснень, я гадаю, зрозуміло: взаємовиключні системи, буквально ще вчора до межі ворожі, — релігія і наука, християнство і буддизм — безумовно мають загальні всесвітні підстави.

      Я в майбутнє дивлюся з оптимізмом.

 

©16 січня 2010, Майстер ХОРА

Майстер ХОРА про еволюцію, частина друга

 

Відвідайте ГОЛОВНИЙ РЕСУРС ХОРА® Рівні занурення Майстер ХОРА Дихання.Гравітація Майстер ХОРА про еволюцію

ОЗДОРОВЧА програма ЖІНОЧА програма ЕКСТРЕМАЛЬНА програма ХОРА-ТРЕК ОСОБИСТА програма від Майстра ХОРА

ПОЧАТОК ЗАНЯТЬ Вступ Зустрічі з Майстром ХОРА Про книги Важливе Необхідне Коментарі

 
 
© Атаян О.В. 1999-2010. Всі права захищені. При цитуванні посилання на автора обов'язкове .