PDF Печать E-mail

Механізм дії

ХОРА — практична частина

Зовні робота виглядає як певні позиції, тиск і опір у парах або трійках. Позиції і тиск організовані так, щоб втягнути все тіло партнера в дію, уводячи його в навантажувальну дихальну роботу з опором.

argaiv1907

Навантажувальною формою дихання, яке виникає природньо як результат тиску і опору, в всьому тілі викликається жар, а також включається вольове дихання — вольова свідомість.

У підсумку — активна робота всіх систем організму людини, що дозволяє гармонійно підвищувати рухливість суглобів і еластичність м'язів, загартовуючи і поліпшуючи загальний стан організму.

Принципи роботи, позиції та дії, як практика, запатентовані автором і не можуть використовуватися для роботи з людьми без його письмового дозволу (ліцензії).

Самостійне виконання вправ не допускається. Практика повинна виконуватися тільки в залі, під керівництвом фахівця-ведучого або його асистента.

ХОРА — обґрунтування

Кожний орган випромінює енергію, яка відображається як ділянка на поверхні тіла. Ця поверхня, як виділена ділянка на тілі, впливає на орган і перебуває в абсолютному взаємозв'язку з опорно-руховою системою (ОРС) і енергетичними каналами органів.

Практика ХОРА стверджує: нездужання органу порушує стійкість ОРС людини — і навпаки — порушення в ОРС приводить до послаблення і хвороби органів, зсуву енергетичних вісей органів, зсуву самих органів.

Порушується внутрішня енергетична взаємодія між органами, прогресує втома, і все це віддається на суглобах і хребті, деформуючи їх. Робота м'язів перебуває в дисгармонії.

Хребет зміщується з центральної вісі та компенсується в просторі як стійка система, зміщуючись у хребцях. Порушується силова лінія, що проходить крізь суглоби й хребет, зміщені точки опори в стопах. Силові лінії ОРС зміщуються зі своїх місць, цілісний тиск на суглоби повністю перекручений.

Відновлюючи лінії сили в суглобах, ми відновлюємо рух струмів в енергетичних каналах. Перекручені ділянки відображення органів на тілі оживають і вирівнюють енергетичну вісь органів, позитивно впливаючи на орган.

Встановлення кісток у силових лініях центрує, підсилює та змінює хребет в еволюційному порядку, звільняє його від почуття ваги і болю, повертає ногам легкість і жвавість, заспокоює дихання і серце. В пальці рук ллється сила, м'язи всього тіла оживають, свідомість стає ясною, розум — чіпким.

Після такої роботи людей сам знає, до чого прагнути, і це знання закріплюється на усвідомленому м'язовому рівні. У людині пробуджується інтерес і воля до зцілення, і організм точно знає достатність і норму харчування.

Задіяні внутрішні психофізичні резерви людини. Ви готові до подальшого процесу оздоровлення з особистим внутрішнім знанням, як це повинне бути.

Словами Майстра

Перший ступінь у практиці розкриває енергетичні замки й центри, а також розв'язує енергетичні вузли на тілі.

Дихання, що пробуджується в практиці, викликає внутрішній жар (центр зусилля), звільняє внутрішню енергію і дає їй можливість циркулювати в безпечному режимі.

Як наслідок — глибокий багаторівневий акт очищення.

Майстер ХОРА, «Потік»

 

Відвідайте ГОЛОВНИЙ РЕСУРС ХОРА® Рівні занурення Майстер ХОРА Дихання.Гравітація Майстер ХОРА про еволюцію

ОЗДОРОВЧА програма ЖІНОЧА програма ЕКСТРЕМАЛЬНА програма ХОРА-ТРЕК ОСОБИСТА програма від Майстра ХОРА

ПОЧАТОК ЗАНЯТЬ Вступ Зустрічі з Майстром ХОРА Про книги Важливе Необхідне Коментарі

 
 
© Атаян О.В. 1999-2010. Всі права захищені. При цитуванні посилання на автора обов'язкове .