PDF Печать E-mail

Еволюційний транс-медитативний танок ХОРА (ХОРА-ТРЕК)

argaiv1348

Еволюційне творіння проти саморуйнації

Антинаркотична акція

Антинаркотична акція необхідна, тому що те, що відбувається в світі, жахливо (див. інформація 1, інформація 2).

Приклад – дискотека, на сучасній дискотеці всюди шприці та інші наркоатрибути. Ми позбавляємося генофонду, здорового гарного генофонду.

Танок ХОРА (ХОРА-ТРЕК) – це метод відновлення людини після наркотичного виснаження та можливість звільнення від наркотичної залежності.

Еволюційний транс-медитативний танок ХОРА (ХОРА-ТРЕК) буде продемонстрований серед молоді на міжнародній конференції 26 вересня 2011 року в Москві.  ДИВИТИСЯ ФОТОЗВІТ

Учасникам конференції буде надана можливість одразу зануритися та спробувати на собі. 

 

Танок заразливий, він затягує одразу та сходу будь-яку людину, коли не можеш втриматися – і тіло, і ноги самі йдуть в танок. Гарантовано, що в заразливий транс-танок будуть затягуватися всі, а транс-ефекти будуть набагато цікавіші, потому що розум відпочиває від тіла, а тіло звільнюється від оков розуму.

Молодій людині не дуже цікаво робити вправи в залі, їй нудно, молодій людині цікавий драйв.

Молодь швидше реагує, втягується і ритмічно, і тілесно, для них це найбільш цікаве, оминаючи дорослі розмови, молодь швидше реагує тілом, ніж дорослі люди.

Але танок ХОРА (ХОРА-ТРЕК) не обмежений віком, антинаркотична акція – це лише частина його можливостей.

Еволюційне творіння проти саморуйнації

Танок ХОРА (ХОРА-ТРЕК) доступний для будь-якого віку, це метод антівиснаження. Виснаження буває різне – вікове, після хвороби, стресове, емоційне, депресивне, наркотичне та інше.

Ведучий транс-танцю – професійний спеціаліст (як на сучасній дискотеці діджей), він повинен бути професійною людиною, але також можуть бути і любителі, тоді це просто добрий танок. В обох випадках танок працює.

А професійний ведучий – це еволюційний транс-ритм.

Майстер поступово розкриває тему сутності еволюційного трансу.

Звичайний транс відрізняється від еволюційного тим, що в звичайному  людина припиняє міркувати, а в еволюційному з'являється ясність розуму, та тіло само звільняється від спричиненої шкоди, головне це створити транс-еволюційний трек, еволюція сама знає, як по цьому треку вибиратися з виснаження (як то: наркотичного виснаження, котре стає нормою серед молоді, стресового виснаження, котре супроводжує людей бізнесу, емоційного виснаження, котре супроводжує творчих людей, і т.і.).

Створення транс-еволюційного медитативного треку – сутність танцю ХОРА  (ХОРА-ТРЕК).

Танок може тривати від 20 хвилин, людина легко в нього втягується та далі годинами, час не обмежений – це підняття давньої транс-витривалості мисливця.

Майстер ХОРА буде розкривати та пояснювати, що можна і необхідно робити, а що не можна, які рухи в танці не можна робити, і чому вони створюють тупикові гілки. Це може бути гарно, але еволюційного розвитку як такого там не має, там розвиток зупинено.

Люди будуть казати, що танок ХОРА (ХОРА-ТРЕК) зхожий на те і на це, але поставте будь-який танок, котрий був створений у світі, та ви побачите, що є відмінність – танок ХОРА (ХОРА-ТРЕК) затягує сходу.

Презентація буде запущена на міжнародній молодіжній конференції 26 вересня 2011 года, в Москві.

Антинаркотична акція

 Еволюційне творіння проти саморуйнації

 Еволюційний транс-медитативний танок ХОРА (ХОРА-ТРЕК)

 

Відвідайте ГОЛОВНИЙ РЕСУРС ХОРА® Рівні занурення Майстер ХОРА Дихання.Гравітація Майстер ХОРА про еволюцію

ОЗДОРОВЧА програма ЖІНОЧА програма ЕКСТРЕМАЛЬНА програма ХОРА-ТРЕК ОСОБИСТА програма від Майстра ХОРА

ПОЧАТОК ЗАНЯТЬ Вступ Зустрічі з Майстром ХОРА Про книги Важливе Необхідне Коментарі

 
 
© Атаян О.В. 1999-2010. Всі права захищені. При цитуванні посилання на автора обов'язкове .