PDF Печать E-mail

Раціональний опис

 

argaiv1969

Теоретична частина

Кожний орган випромінює енергію, яка відображається як ділянка на поверхні тіла. Ця поверхня, як виділена ділянка на тілі, впливає на орган і перебуває в абсолютному взаємозв'язку з опорно-руховою системою (ОРС) і енергетичними каналами органів.

Практика ХОРА стверджує: нездужання органу порушує стійкість ОРС людини — і навпаки — порушення в ОРС приводить до послаблення і хвороби органів, зсуву енергетичних вісей органів, зсуву самих органів.

Порушується внутрішня енергетична взаємодія між органами, прогресує втома, і все це віддається на суглобах і хребті, деформуючи їх. Робота м'язів перебуває в дисгармонії.

Хребет зміщується з центральної вісі та компенсується в просторі як стійка система, зміщуючись у хребцях. Порушується силова лінія, що проходить крізь суглоби й хребет, зміщені точки опори в стопах. Силові лінії ОРС зміщуються зі своїх місць, цілісний тиск на суглоби повністю перекручений.

Відновлюючи лінії сили в суглобах, ми відновлюємо рух струмів в енергетичних каналах. Перекручені ділянки відображення органів на тілі оживають і вирівнюють енергетичну вісь органів, позитивно впливаючи на орган.

Встановлення кісток у силових лініях центрує, підсилює та змінює хребет в еволюційному порядку, звільняє його від почуття ваги і болю, повертає ногам легкість і жвавість, заспокоює дихання і серце. В пальці рук ллється сила, м'язи всього тіла оживають, свідомість стає ясною, розум — чіпким.

Після такої роботи людей сам знає, до чого прагнути, і це знання закріплюється на усвідомленому м'язовому рівні. У людині пробуджується інтерес і воля до зцілення, і організм точно знає достатність і норму харчування.

Задіяні внутрішні психофізичні резерви людини. Ви готові до подальшого процесу оздоровлення з особистим внутрішнім знанням, як це повинне бути.

Практична частина

Взаємодія учасників оздоровчих груп відбувається в парах або трійках. Зовні робота виглядає як певні позиції, тиск і опір.
Принципи роботи, позиції та дії, як практика, запатентовані автором і не можуть використовуватися для роботи з людьми без його письмового дозволу (ліцензії). Самостійне виконання вправ виключено. Практика повинна виконуватися винятково під керівництвом фахівця-ведучого або його асистента.
Позиції й тиск організований таким чином, що, впливаючи на свого партнера, учасник втягує все його тіло в дію, примушуючи людину до навантажувальної дихальної роботи з опором. Взаємодія відбувається винятково із залученням партнера в активну роботу.
Навантажувальною формою дихання, котре виникає природнім чином як результат тиску і опору, ми викликаємо у людини жар у всьому тілі, а також примушуємо працювати вольове дихання — вольова свідомість. У підсумку — активна робота всіх систем організму людини, що дозволяє гармонійно підвищувати рухливість суглобів і еластичність м'язів, загартовуючи і поліпшуючи загальний стан організму
В результаті такої роботи ця практика відновлює, зміцнює і нормалізує роботу хребта, а також:

·

Методом навантажень і релаксацій нормалізується й поліпшується серцева діяльність.

·

ХОРА оздоровлює, пожвавлює, омолоджує органи і встановлює їх на еволюційно закладені місця.

·

 Під дією, силовим диханням виліковується статева симптоматика. Звільняється пов'язана з нею психіка, яка приходить до врівноважного стану.

·

Нормалізується харчування і робота кишковика.

·

Вольовим диханням будиться еволюційна можливість міжвидового виживання людини, закладена природою.

·

Вся робота відбувається методом виклику жару і звільнення тіла від недуги самою людиною (у хребті, органі і т.і). Будь-яка зміна в тілі відбувається з залученням усього тіла в дію як опір. Відбувається цілісне, гармонічне відновлення всього організму.

·

Еволюційно-медитативна практика від Майстра ХОРА дозволяє використовувати будь-який негатив у тілі на позитивну роботу. Встановлюючи органи на свої місця, тіло людини, його свідомість, дихання вимушені здійснювати акт подолання, тобто акт еволюції.

·

Пробуджуються і використовуються психоенергетичні ресурси людини та загартовується її психіка.

·

Свідомість людини і її тіло об’єднуються в єдину, цілісну, стійку систему.

·

Будяться еволюцією закладені природні можливості людини. Створюється особистість, що гармонійно розвивається, зі змінами хребта, постави та з відновленням психофізичного центру згідно еволюційних законів.

 Увага!

·

В еволюційно-медитативній практиці від Майстра ХОРА відсутнє спеціальне втручання з метою вправити хребці або диски хребта, все відновлення повинно відбуватися природно, цілісно.

·

Робота відбувається винятково в одязі та взутті. Так дотримується фізична й етична гігієна по відношенню до учасників.

·

У даній роботі учасник розглядається не як хворий, а як учень, котрий сам бере участь у відновленні і свого здоров'я, і подальшого розвитку.

Майстер ХОРА

 <-->

 

Відвідайте ГОЛОВНИЙ РЕСУРС ХОРА® Рівні занурення Майстер ХОРА Дихання.Гравітація Майстер ХОРА про еволюцію

ОЗДОРОВЧА програма ЖІНОЧА програма ЕКСТРЕМАЛЬНА програма ХОРА-ТРЕК ОСОБИСТА програма від Майстра ХОРА

ПОЧАТОК ЗАНЯТЬ Вступ Зустрічі з Майстром ХОРА Про книги Важливе Необхідне Коментарі

 
 
© Атаян О.В. 1999-2010. Всі права захищені. При цитуванні посилання на автора обов'язкове .